Відділ освіти Сокальської РДА
16:09, 29 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::22.12.2016
 
Новини
  
22 грудень 2016 року

 

 Семінар – практикум  заступників деректорів  з виховної роботи, «Інноваційні технології правового виховання учнів. Співпраця з працівниками національної поліції»

14 грудня 2016 року на базі нашої школи був проведений семінар – практикум  заступників деректорів  з виховної роботи, «Іноваційні технології правового виховання учнів. Співпраця з працівниками національної поліції". Заступник директора з виховної роботи Носаль П.Д. поділився досвідом з право освітньої  та право виховної роботи   у школі.  Була представлена презентація роботи профілактичної ради та участь учнів школи у соціальних , екологічних та правових проектах.  Керівник клубу «Закон і ми» Лобода М.Я. ознайомила  з роботою  та провела практичне засідання «Запобігання торгівлі людьми».Присутні мали змогу побачити роль психолога Дмитришин М.В.   у превентивному вихованні учнів, оцінити виступ першокласників (класний керівник Боднар О.С.), які представили сценку « Сила закону» за байками Л.Глібова., та взяти участь у проведенні відкритої виховної години  «Дитина має право..», яку проводила з учнями 4 класу  Кондратюк Л.Ф.На семінарі також виступили керівник  ювенальної превенції  Сокальського відділення поліції  Мроць І.А., та працівник Соснівського центру  бюро безоплатної вторинної правової допомоги Семіон І.Д..  Підсумки семінару  провела  методист Сокальського РМК Матвіїв Г.О.


 



^

автор
підпис

 

Семінар – практикум учителів фізики

   21 грудня 2016 року на базі Сокальської СШ I-III ст.№2 відбувся семінар – практикум вчителів фізики «Використання блогу для роботи з обдарованими дітьми».Вчитель Забузької ЗШ І-ІІІ ст. Ольга Богданівна Айриш  провела майстер-клас з використання гул-сервісів,  створення форм для проведення опитування та розміщення їх на блозі. Звернула  увагу на етапи роботи з блогом і показала практичне використання блогу на прикладі Веб-квесту, який триває зараз.Методист РМК Олеся Іванівна Білик нагадала положення конкурсу проектів «Фізика навколо нас» та рекомендації щодо оформлення паспорту па портфоліо проекту.Цікавим був виступ Павкович І.І. вчительки Стенятинської ЗШ. Ірина Ігорівна ділилася досвідом як отримати сертифікат за свою публікацію в електронних журналах.Усі учасники семінару  вийшли з  новими ідеями та враженнями.


 



^

автор
підпис

 Семінар-практикум вихователів ГПД

21 грудня 2016 року Великомостівська ЗШ І-ІІІ ст.. гостинно приймала учасників семінару  - практикуму вихователів ГПД. На засіданні виступила  Грицай  Ірина Орестівна   з презентацією   на тему «Формування екологічної свідомості молодших школярів в рамках роботи ГПД».Також учасники семінару   обговорили  можливості проведення практичної  роботи  з учнями   на ГПД, використовуючи різні споcоби формування екологічної освіти молодших школярів.Учні ГПД під керівництвом своїх вихователів Соболь О.І., Синюк Г.М. подарували присутнім   виховний захід «Природа – це казка, яку потрібно читати серцем».  Директор Великомостівського центру дитячої та юнацької творчості  Ковальовська О.О.  виступила  з презентацією  «Друге життя буденних речей», а керівник клубу «Майстриня»   Кушка Марія Романівна провела майстер – клас, де демонструвала та навчала перетворювати речі, що вийшли з ужитку та дарувати їм друге життя.    Попрацювали дуже плідно, у кожного вийшла своя авторська і неповторна річ.



^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua