Відділ освіти Сокальської РДА
09:32, 2 травня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


: новини ::10.02.2017
 
Новини
  
10 лютий 2017 року

 

КРАЩИЙ ВЧИТЕЛЬ БІОЛОГІЇ В ОБЛАСТІ

  З 2 по 8 лютого відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2017»  у номінації «Біологія». Сокальщину представляла Гладиш Наталія Романівна, вчитель вищої категорії, вчитель-методист. Педагоги області змагались у конкурсах: тестування з фахової підготовки, практична робота, майстер-клас, урок. Із загальною сумою 154.5 балів впевнену перемогу одержала Наталія Романівна Гладиш Щиро ВІТАЄМО,  ЗИЧИМО НАТХНЕННЯ ТА ПЕРЕМОГИ у фінальному етапі конкурсу.     

^

автор
підпис

 Засідання творчої групи  з фізкультурно-оздоровчого напрямку

                                                       На базі ДНЗ №8 м.Сокаля відбулося друге засідання творчої групи з фізкультурно-оздоровчого напрямку з проблеми «Розроблення планування до Дня здоров`я на кожну вікову групу»
    Члени творчої групи презентували планування, під час його обговорення проходили цікаві дискусії, поправки до занять, розваг, гімнастики пробудження та ранкової гімнастики. Вихователі ділилися з колегами своїм досвідом, ідеями та напрацюваннями щодо даної проблеми.  Керівник творчої групи Прохоренкова Ю.І. підвела підсумки та окреслила результати роботи творчої групи.   Методист РМК Шукатка І.Є. запропонувала узагальнити розроблене планування у методичний посібник, використовуючи дані розробки в навчально-виховний процес та поширювати досвід даних вихователів в межах району на методичних об’єднаннях.

 




^

автор
підпис

 

Проблемне об’єднання вчителів фізики

  8 лютого 2017 року у Сокальській ЗШ  І-ІІІ ст. №4 відбулося проблемне об’єднання вчителів фізики, які працюють над темою «Робота з обдарованими дітьми під час уроків фізики».   Керівник семінару Кірик Юрій Ігорович розповів про  шляхи залучення учнів та підходи до організації  дослідницької діяльності у процесі вивчення фізики та астрономії. Корній Марія Михайлівна – вчитель фізики Сокальської ЗШ І-ІІІ ст. №4 презентувала приклади науково-дослідних робіт учнів з МАН Сокальського р-н. Розповіла про поетапне планування роботи над проектами. Присутні вчителі розглянули позитивні сторони організації дослідницької діяльності на сучасному етапі. Питання, про які говорили доповідачі під час заходу, були дуже цікаві та викликали гостру дискусію учасників.


 

^

автор
підпис


Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua