Відділ освіти Сокальської РДА
12:01, 23 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 04.05.2018
   
Новини
  
4 травень 2018 року

 

  

 Спортивні змагання «Веселі старти - 2018»

Вже стало традицією кожного року в травні проводити районні змагання «Веселі старти» серед дітей старших дошкільних груп. На базі ДЮСШ «Соколяни» 3 травня відбулися змагання, організовані методистом Сокальського районного методичного кабінету Шукаткою І.Є. Це було справжнє свято спорту, яке пройшло дуже цікаво і яскраво, зі спортивним запалом, шумно та весело.
Усіх присутніх із відкриттям змагань привітав методист Сокальського РМК Матвіїв Є.М. та побажав учасникам успіхів і перемог. У змаганнях брали участь п’ять команд: «Афлатунчик» ЗДО №5, «Соколятко» ЗДО №7, «Журавлик» ЗДО №8, «Діамант» ЗДО №9 м.Сокаля та «Сонячні зайчики» ЗДО смт.Жвирка – це понад п’ятдесят юних спортсменів. Також у кожної збірної була своя танцювальна група підтримки. Місця на трибунах з плакатами і гаслами зайняли головні вболівальники – тати, мами, бабусі, дідусі та дошкільнята. Кожен старт і фініш естафети супроводжувався їхньою активною підтримкою.
Малеча відчула, що це дійсно їхнє свято. Спільні дії дорослих та дітей об’єднали їх співпереживаннями, створили атмосферу піднесеності, дружелюбності, взаємоповаги та доброзичливості. Вони демонстрували свої вміння бути активними, спритними, витривалими, поєднуючи різні види фізичних навантажень. Піднесений настрій у дітей викликала весела музика, наявність різноманітного спортивного інвентарю та несподівані сюрпризні моменти, які підготувала ведуча змагань - інструктор фізкультури ЗДО №8 м.Сокаля Удуд М.П.За результатами змагань І місце здобула команда «Соколятко» ЗДО №7, ІІ місце розділили між собою команди «Журавлик» ЗДО №8 та «Діамант» ЗДО №9, ІІІ місце - команда «Афлатунчик» ЗДО №5 та команда «Сонячні зайчики» ЗДО смт.Жвирка. Переможці змагань були нагороджені грамотами та солодкими призами. Свято вдалося, залишились незабутні враження дітей та педагогів.

 




Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua