Відділ освіти Сокальської РДА
06:49, 20 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 22.11.2017
   
Новини
  
 

  

 Творча група вчителів української  мови та літератури

22 листопада на базі Сокальської ЗШ І-ІІІ ст.№4 відбулось засідання творчої групи вчителів-словесників на тему «Наскрізні тематичні лінії на уроках української літератури та способи їх реалізації», які допоможуть ефективно поєднувати декілька освітніх завдань у процесі викладання предмета.Методист РМК Плюхін Л.Б. виступила з презентацією «Нова українська школа.
Вмотивований вчитель». «Компетентнісний підхід до організації навчання в загальноосвітній школі», провела практичне заняття щодо формування соціальної та громадянської компетентностей на уроках української літератури в межах змістової лінії «громадянська відповідальність» на тему «Іван Багряний «Тигроливи». Проблема свободи боротьби за визволення.
Особиста відповідальність перед людьми». Заняття було спрямоване на засвоєння знань про громадянську відповідальність через здобуття практичного досвіду.Завдання творчої групи вчителів – словесників розробити методичні рекомендацій та практичні приклади вправ  реалізації наскрізних тематичних ліній. Варто відзначити  активність вчителів під час роботи у творчій групі: Уманської Любові Любомирівни (Сокальська ЗШ І-ІІІ ст. №5), Іванчини Наталії Петрівни (Волицька ЗШ І-ІІІ ст.), Греви Оксани Володимирівни (Сокальська ЗШ І-ІІІ ст. №5), Голодриги Тетяни Василівни (Перетіцький НВК).


 





Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua