Відділ освіти Сокальської РДА
17:00, 19 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 16.11.2017
   
Новини
  
 

  

 Проблемне методоб`єднання вчителів української мови та літератури

15 листопада в Сокальській ЗШ ІІІ ст. №2 відбулося методичне об’єднання вчителів-словесників на тему «ІКТ як умова формування  інформаційно-цифрової компетентності на уроках української мови та літератури», мета якого - створити інноваційні умови для забезпечення якісної підготовки учнів, надати їм можливість здобути знання з використанням ІКТ в освітньому процесі незалежно від форми й часу навчання.
На початку заняття Плюхін Любов провела тренінг з учасниками семінару «Літературна освіта в новій українській школі. Типи людей за рівнем готовності до сприйняття нової інформації».Обговорювалися такі питання: «ІЦК  на уроках української мови та літератури»; «Використання елементів медіаосвіти в процесі викладання української мови та літератури».Було проведено практичне заняття з учасниками методоб’єднання «Використання медіазасобів на уроках української літератури». Вчителі вчилися створювати  креолізований текст: фотоколаж, постер, комікс, мотиватор.
Варто відзначити активність таких учителів: Кантор Оксани Іванівни, Бубели Оксани Ярославівни – Сокальська ЗШ І-ІІІ ст. №2; Пелех Оксани Богданівни – Поторицька ЗШ І-ІІІ ст., Федащук Ірини Олександрівни – Сокальська ЗШ І-ІІІ ст. №5; Боднар Світлани Йосипівни, Гейко Ольги Михайлівни – Жвирківська ЗШ  І- ІІІ ст.. Результатом ПМО: створення  електронних інформаційних ресурсів навчального призначення.
Найбільш доцільним й оптимальним в цьому аспекті є програмно-методичні комплекси навчального призначення з української літератури,
що безпосередньо створені для забезпечення навчання з урахуванням вимог чинних програм, розраховані на використання вчителем під час
підготовки до уроку до уроку й на різних його етапах, для самостійного опанування матеріалу учнями, організації дистанційного навчання, дають можливість здобути знання через мережеве спілкування всіх учасників освітнього процесу.


 





Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua