Відділ освіти Сокальської РДА
04:21, 18 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 30.10.2017
   
Новини
  
30 жовтень 2017 року

 

  

Семінар-практикум вчителів початкових класів на тему «Підготовка молодших школярів до життя в умовах сучасного інформаційного суспільства через курс «Основи медіаграмотності: взаємодія з медіа»

26 жовтня 2017 року у Сокальській СШ І-ІІІ ст..№3
відбувся семінар-практикум вчителів початкових класів на тему «Підготовка молодших школярів до життя в умовах сучасного інформаційного суспільства через курс «Основи медіаграмотності: взаємодія з медіа» (керівник Максимець В.С.).

На сучасному етапі гостро постало питання медіаосвіти, адже від якості отримуваної інформації залежить наше майбутнє. Уже на ранніх етапах свого життя дитина постійно змушена сприймати інформацію. Стає зрозумілим, що не лише кількість, а й якість інформації, яка надходить ззовні має дуже важливе значення, бо саме вона й формує майбутню особистість.

Які ж особистісні цінності переважають у дітей сьогодні? Який інформаційний простір навколо наших дітей? Які чинники впливають на внутрішній світ і поведінку дитини? На ці та інші питання учасники семінару шукали відповіді.
Методист РМК Кулик А.С. з присутніми педагогами провела тренінг на тему «Медіаосвіта вчителя в сучасній школі», метою якого було сприяння всебічній підготовці вчителя до безпечної й ефективної взаємодії із сучасною системою медіаосвіти.

Вікторія Станіславівна Максимець провела майстер- клас на тему «Фомування медіа компетентності молодших школярів».Засідання пройшло у цікавій та невимушеній атмосфері. Учасники семінару отримали чимало нових знань та навиків для втілення у повсякденну роботу з учнями.



Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua