Відділ освіти Сокальської РДА
19:22, 28 березня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 06.06.2017
   
Новини
  
6 червень 2017 року

 

  

 Використання відеоігор у роботі з казкою

Кожен педагог хоче зробити свої заняття сучасними, результативними та захоплюючими. І можливості сьогодні для цього   необмежені: їх надають  сучасне програмне забезпечення та Інтернет. Саме над створенням сучасних відеоігор і працювали педагоги ДНЗ Сокальського району - учасники семінару-практикуму  з даної теми під керівництвом вихователя-методиста ДНЗ № 9 м. Сокаль Катерини  Куцій.   

30.05.2017 року у Сокальському ясла-садку №9 «Вишиванка» відбулося підсумкове засідання семінару, на якому кожен педагог представив свої напрацювання. 
Куцій К.П.  відзначила високий рівень створених відеоігор,  їх універсальність та практичність у використанні в роботі з дітьми різних вікових груп. Учасники семінару-практикуму в обговоренні представлених відеоігор наголосили, що уміле використання на заняттях мультимедійних презентацій та відеоігор у поєднанні з іншими видами унаочнення дає змогу значно підвищити якість занять,  активізувати розумову діяльність дошкільнят, підвищити їх пізнавальний інтерес. Методист Сокальського РМК Тимошик М.П. у  підсумку зауважила, що за будь-якого ступеня технізації освітнього процесу провідна й вирішальна роль належить педагогові, а ІКТ, навіть у найсучасніших варіантах, завжди будуть лише його помічниками. Найвищий рівень технізації не замінить позитивного впливу особистості педагога на формування особистісних якостей дитини.




Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua