Відділ освіти Сокальської РДА
19:21, 18 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 16.03.2017
   
Новини
  
 

  

 Районне методичне об”єднання музичних керівників на тему «Використання різних жанрів фольклору для розвитку музично-творчих здібностей дошкільнят»

15 березня 2017 року на базі ДНЗ № 5 м. Сокаля проводилось районне методичне об»єднання музичних керівників на тему «Використання різних жанрів фольклору для розвитку музично-творчих здібностей дошкільнят». Дитячий музичний фольклор – це найцікавіший, найбільш доступний    матеріал для виховання музичної культури дітей дошкільного віку,  любові і поваги до українського народу, нашої історії та традицій.
  Музичний керівник Надія Ганіткевич  провела з дітьми старшої групи цікаву розвагу «Прийди, прийди , весно красна», під час якої діти співали веселі пісні-забавлянки, бавились в жартівливі ігри з використанням ритмічних рухів, танцювали,  грали на дитячих музичних інструментах тощо. Такі жанри дитячого музичного фольклору, які використала  Надія Петрівна, завжди  були частиною дитячого життя, відкривали дітям світ прекрасних, світлих почуттів, на які в у дитячих серцях відгукуються найчарівніші струни доброти, краси, людської гідності, патріотизму.
Народна мудрість гласить: «Дитятко – як тістечко: як його замісиш, так воно і виросте». Немає сумнівів, що завдяки таким творчим педагогам, як Надія Петрівна, розквітне не одна квітка дивовижного таланту!





Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua