Відділ освіти Сокальської РДА
17:21, 20 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 01.09.2016
   
Новини
  
1 вересень 2016 року

 

  

Дорогі школярі, шановні вчителі, батьки!
Щиро вітаю вас із Днем знань та початком нового навчального року!
  Цей день завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.  День знань – не просто загальнодержавне, загальнонаціональне свято, це свято –  родинне і об’єднуюче.
  Незважаючи на нинішню напружену ситуацію в країні, хотілося б, щоб цей першовересень для всіх, особливо для першокласників,  став початком нових звершень та успіхів.
   Шановні вчителі, вам довірено найбільше багатство нашої країни - діти. Ваша мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.
   Ви виховуєте майбутнього громадянина України,  виховуєте почуття гордості за свою державу,  яка сьогодні святкує ювілей – 25 років.. Перший урок «Від проголошення Незалежності до нової України» допоможе нам відчути себе справжніми українцями. Пригадайте слова Святослава Вакарчука  “Не дивіться на Україну, як на землю своїх батьків. Дивіться на неї, як на землю своїх дітей. І тоді прийдуть зміни…” .     
  Тож, із вдячністю за щоденну важку працю, за шляхетну справу вклоняємося перед вчителями, які дарують знання й тепло своїх сердець, віддаючи кожному вихованцю частинку душі.
   Не менш важливим цей день буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стежину. Бажаю випускникам на своєму шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконаний, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому – високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини.
 Не забувайте, усі перешкоди долаються силою знань. Могутня, процвітаюча держава починається зі школи.
    Досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті, будьте розумними та спраглими до науки. Адже саме знання будують особистість та прокладають шлях до омріяного майбутнього.
  Нехай збудуться мрії та сподівання батьків, які бажають бачити своїх дітей розумними й освіченими.  Хай же на цьому благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи!  Навіть, якщо у нас важкі часи, варто вірити і з надією дивитись у майбутнє.
   Зі святом вас усіх – із Днем знань. З початком нового навчального року!

Начальник відділу освіти Сокальської РДА

 



Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua