Відділ освіти Сокальської РДА
11:59, 20 квітня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 15.06.2016
   
Новини
  
15 червень 2016 року

 

  

Впровадження інноваційного проекту в ДНЗ №5 м.Сокаля 
  
Впровадження новітніх програм у навчально-виховний процес потребує нових педагогічних моделей, нової педагогічної культури та мислення, нового педагогічного змісту. 14 червня 2016 року на базі ДНЗ №5 м.Сокаля відбувся обласний семінар-практикум по впровадженню програми з основ соціальної і фінансової освіти дітей дошкільного віку «Афлатот».

    Завідувач ДНЗ №5 м.Сокаля Венгерак Л.І. поділилася досвідом роботи закладу з впровадження логіко-математичного напрямку та виховання у дітей екологічних, економічних та соціальних звичок.
    Вихователі старших груп Щербата Г.А. та Ільницька О.І. розповіли про впровадження програми «Афлатот» з розділу «Я і гроші: витрачаємо, накопичуємо і ділимося», використовуючи електронні презентації занять «Вчимося користуватися грошима з Афлатуном» та «Подорож з Афлатуном».
     Поділилися педагоги і практичним досвідом роботи. Вихователь Гірська М.І. з дітьми І молодшої групи провела «Прогулянку з Афлатуном», а вихователь Басалик О.С. з дітьми середньої групи пограли у сюжетно-рольову гру «Аукціон добрих ідей»».
    Вихователь-методист Волошин С.І. розповіла про роботу з батьками та провела психологічні тренінги із слухачами. В доступній та цікавій ігровій формі була подана інформація з даної теми, розглядалися життєві ситуації.
     Педагоги області, які впроваджують дану програму, а саме -  ДНЗ №171 м.Львова, ДНЗ  № 17 м.Червонограда,  ДНЗ с.Переможне Городоцького району та ДНЗ с.Оброшино Пустомитівського району мали змогу розглянути дану тему, як теоретично так і практично. Для учасників семінару-практикуму тема виявилась цікавою та надзвичайно актуальною.
 

Методист РМК Ірина Шукатка 



Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua