Відділ освіти Сокальської РДА
15:17, 29 березня 2024 року
|80000 Львівська обл., м.Сокаль, вул.Шашкевича,86, тел.(03257)72073, osvitasokal@ukr.net | Гаряча лінія (03257)72075|
Головна Останні новини Фотогалерея Написати нам Вхід

Головне меню

Корисні посилання


Пошук
 
 

Статистика


Відділ освіти :: 22.04.2016
   
Новини
  
22 квітень 2016 року

 

  

Учасники програми «Вчителі англійської мови – агенти змін» проводять тренінги

14 квітня 2016 року на базі Сокальської спеціалізованої школи I-III ст. відбувся тренінг для вчителів англійської мови «Мотивація до навчання». Тренінг проводила Гуральська Ольга Валеріївна, вчитель Сокальської спеціалізованої школи I-III ст. №3, учасник програми «Вчителі англійської мови – агенти змін».

Під час тренінгу вчителі отримали можливість ознайомитись із сучасними методиками викладання англійської мови та новими трендами в навчанні. На тренінгу обговорювались питання створення мотивації для успішного навчання та викладання, розвиток навичок критичного мислення в учнів, організація проведення уроку, визначення мети та завдань як для учнів, так і для викладачів, складання планів уроків. Ольга Валеріївна акцентувала увагу на інтерактивних методах роботи на уроках англійської мови, а також показала на практиці, як реально організувати, провести та підвести підсумки роботи у  групах.
«Я вже працювала за новими методиками – провела відкриті уроки для своїх колег, тренінг. Технології та методики, які нам запропонували під час тренінгової сесії у Львові, дійсно працюють, якщо для вчителя центром уваги є учень»,- розповіла Ольга Велеріївна.
У наступному навчальному році такі тренінги будуть організовуватись регулярно за участю наших тренерів та тренерів з інших регіонів. 



Тел. гарячої лінії (03257) 7-20-75
Copyright MyCorp © 2007 Відділ освіти Сокальської райдержадміністрації www.sokal.lviv.ua